Anmälnings förfarande

Vi rekommenderar att du noga läser ”general terms &conditions policy” (allmänna villkor och bestämmelser) innan du anmäler dig till våra språkkurser i spanska i Valencia.
Studenter som är intresserade av att boka en spanskakurs kan kontakta vår lokala agent (kontakta oss för mer information) eller direkt anmäla till AIP genom att använda anmälningsformuläret online. I slutet av detta formulär finns information om hur du betalarde 150 € som är kostnaden för att reservera din plats på kursen. Om du inte vill betala via vår Internet Secure Server kan du göra en överföring till vårt bankkonto och skicka en kopia av betalningen tillsammans med dina personuppgifter och vilken spanskakurs du är intresserad av till oss via fax eller e-post.
Anmälnings förfarande 0
Tidig bokning rekommenderas om du bokar kurs med boende under sommartid. Efter mottagandet av din betalning skickar AIP via e-post ett antagningsbesked för den angivna kursen.Du kan göra resten av betalningen den första dagen på kursen. Om du vill förlänga din vistelse måste du meddela det till oss minst 2 veckor i förväg.

VISA letter issue

If you require a VISA letter, a payment of 650€ must be done in advanced (500€ for the invitation letter and 150€ to register in the course). In the event that the application for a Visa is refused by the Spanish Embassy or Consulate, we will refund the paid fees after the deduction of an administrative charge of 150 €, once we receive a copy of the refusal letter from the Spanish Embassy or Consulate and we have checked everything is right with them.Nationals of the following countries do not require a visa for stays of up to 90 days:(a) EU countries, Australia, Canada, Japan and US. (b) Brazil, Croatia, Cyprus, Iceland, Israel, Korea (Rep. Of), Liechtenstein, Malaysia, Malta, Monaco, Netherlands Antilles, New Zealand, San Marino, Singapore, Switzerland and Vatican City, apart from other Latin American countries. Those studying longer than 90 days may require a student visa except EU country nationals.Please, at least, 3 to 6 weeks are needed to process a Visa application, depending on the country. Please do not apply for registration on a course that will not allow enough time for the processing of the visa application.

ANSÖK NU

och få rabatter och gratis anmälningsavgift

Frågor?

Fråga oss

Facebook
Google+
Twitter